Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів
    (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013) Омельченко, Володимир Сергійович; Кричковська, Лідія Василівна
    Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів містить ферментативний препарат, носій у вигляді магнітних мікрочастинок окису заліза різної валентності.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту
    (Національний університет харчових технологій, 2016) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Чікалов, Євген
  • Ескіз
    Документ
    Розробка майонезу, збалансованого за складом поліненасичених жирних кислот
    (НТУ "ХПІ", 2010) Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Черевична, Наталія Іванівна; Зекунова, Тетяна Іванівна
    Рассмотрен вопрос усовершенствования жировой основы майонезов. Исследованы органолептические, физико-химические и микробиологические показатели майонеза со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот. Определено, что стабильность к окислительной порче разработанного продукта увеличилась в 2,8 раз по сравнению контролем.
  • Ескіз
    Документ
    Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
    (НТУ "ХПІ", 2015) Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
    Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.
  • Ескіз
    Документ
    Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів
    (НТУ "ХПІ", 2011) Омельченко, В. С.; Кричковська, Лідія Василівна
    Проведено досліди щодо іммобілізації та підвищення стабільності препаратів амілолітичних ферментів для декрохмалізації яблучного відновленого соку та ультра фільтрованого концентрату. Було досліджено параметри операційних умов роботи ферменту , іммобілізованого на носіях, котрі мають найбільше значення у промислових умовах.