Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Препарат іммобілізованих амілолітичних ферментів(ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013) Омельченко, Володимир Сергійович; Кричковська, Лідія ВасилівнаПрепарат іммобілізованих амілолітичних ферментів містить ферментативний препарат, носій у вигляді магнітних мікрочастинок окису заліза різної валентності.Документ Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту(Національний університет харчових технологій, 2016) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Чікалов, ЄвгенДокумент Розробка майонезу, збалансованого за складом поліненасичених жирних кислот(НТУ "ХПІ", 2010) Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Черевична, Наталія Іванівна; Зекунова, Тетяна ІванівнаРассмотрен вопрос усовершенствования жировой основы майонезов. Исследованы органолептические, физико-химические и микробиологические показатели майонеза со сбалансированным составом полиненасыщенных жирных кислот. Определено, что стабильность к окислительной порче разработанного продукта увеличилась в 2,8 раз по сравнению контролем.Документ Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення(НТУ "ХПІ", 2015) Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія ВікторівнаСтаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.Документ Соіммобілізація амілолітичних ферментів – амілаз та глюкоамілаз на катіонактивних смолах КУ-2-8 для повного гідролізу крохмалю та декстринів(НТУ "ХПІ", 2011) Омельченко, В. С.; Кричковська, Лідія ВасилівнаПроведено досліди щодо іммобілізації та підвищення стабільності препаратів амілолітичних ферментів для декрохмалізації яблучного відновленого соку та ультра фільтрованого концентрату. Було досліджено параметри операційних умов роботи ферменту , іммобілізованого на носіях, котрі мають найбільше значення у промислових умовах.