Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості організації обліку і аудиту заробітної плати на малому підприємстві(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Мардус, Наталія Юріївна; Стешенко, В. В.Документ Особливості внутрішнього аудиту власного капіталу на підприємстві(ФОП Томенко Ю. І., 2022) Мардус, Наталія Юріївна; Штефанюк, Аліна СергіївнаДокумент Особливості управлінського аудиту власного капіталу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Мардус, Наталія ЮріївнаДокумент Основні аспекти організації бухгалтерського обліку власного капіталу на підприємстві(2022) Мардус, Наталія Юріївна; Штефанюк, Аліна СергіївнаДокумент Особливості аудиту в умовах забезпечення аудиторської діяльності на період дії воєнного стану та післявоєнного відновлення економіки(Полтавський державний аграрний університет, 2022) Мардус, Наталія ЮріївнаПублікація Готельно-ресторанна справа: бакалаврський курс. Частина 1(2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Носирєв, Олександр Олександрович; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія МиколаївнаУ навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проєктну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.Документ Обліково-аналітичне забезпечення, як основне джерело формування інформаційної бази підприємств готельно-ресторанної справи(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Мардус, Наталія ЮріївнаДокумент Особливості організації обліку і аудиту фінансових результатів(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Мардус, Наталія Юріївна; Глушакова, Т. Л.; Моісєєнко, Д. В.Документ Дисконтування заборгованості: нюанси обліку та аудиту(2021) Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія ЮріївнаДебіторська та кредиторська заборгованості є одними з основних статей балансу підприємства. Інформація про їх розмір, стан та строки погашення є важливою у прийнятті управлінських рішень, адже ефективне управління ними здатне підвищити рівень рентабельності та прибутковість підприємства. Правильність відображення операцій із заборгованістю в обліку набуває особливої актуальності після запровадження механізму визначення об'єкта оподаткування з податку на прибуток на основі даних бухгалтерського обліку. Неправильне відображення операцій у бухгалтерському обліку автоматично призводить до появи податкових ризиків. Норми стандартів бухгалтерського обліку вимагають дисконтувати абсолютно всі довгострокові заборгованості. На дату балансу будь-які довгострокові заборгованості потрібно оцінювати за теперішньою (дисконтованою) вартістю. При цьому питання, як обліковувати різницю між фактичною собівартістю за первісного визнання та теперішньою вартістю на дату складання балансу, залишається відкритим, тому дисконтування заборгованості є темою цієї статті.Документ Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Організація і методика аудиту"(2020) Мардус, Наталія ЮріївнаМетодичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Організація і методика аудиту" сприяють освоєнню студентами денної і заочної форми навчання складної та змістовної інформації курсу "Організація і методика аудиту", основи теорії організації та методики проведення аудиторських перевірок, систему організації її на підприємствах України, організації та методології проведення контролю в Україні з використанням національних і міжнародних стандартів (норм) аудиту і відіграє особливо важливу роль у формуванні комплексу знань та вмінь спеціалістів бухгалтерського обліку та аудиту. Зміст завдань, що надано у методичних вказівках, побудовано зі збереженням принципу взаємозв'язку теоретичного обґрунтування і практичного застосування знань щодо досліджуваної дисципліни. Особлива увага приділена організації та контролю при прийнятті рішень щодо формування стану внутрішнього контролю та організації бухгалтерського обліку та бізнесу в цілому.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »