Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення біотехнології виробництва м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camamberti(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Уско, А. О.; Самойленко, Сергій Іванович; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Удосконалення технології біокаталізаторів на основі ліпази штамів Candida antarctica(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Гуржий, А. А.; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз(Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019) Андрощук, Д. Р.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Андрощук, Д. Р.; Масалітіна, Наталія Юріївна; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Молекулярна біофізика ферментів(НТУ "ХПІ", 2009) Огурцов, Олександр МиколайовичНавчальний посібник містить матеріали з основних питань першого розділу курсу "Ферментативний каталіз" відповідно до програми підготовки студентів напряму "Біотехнологія". Призначено для студентів спеціальностей біотехнологічного профілю всіх форм навчання.