Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
152 результатів
Результати пошуку
Документ Державне регулювання зовнішньоекономічної діяльності через її облік, оподаткування та звітність(Херсонський національний технічний університет, 2020) Побережна, Наталія Миколаївна; Побережний, Роман ОлеговичПублікація Методичні вказівки до виконання дипломної роботи магістра(2020) Давидюк, Тетяна Вікторівна; Єршова, Наталя Юріївна; Жадан, Тетяна Андріївна; Побережна, Наталія Миколаївна; Стригуль, Лариса Станіславівна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаДокумент Доходи та видатки бюджетних установ: нормативна база(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Оліцька, Л. П.; Побережна, Наталія МиколаївнаДокумент Формування та використання обліково-аналітичної інформації в управлінні трудовими ресусами(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Побережна, Наталія Миколаївна; Строков, Євген Михайлович; Зуб, А. В.Документ Навчання персоналу як засіб підвищення рівня його мотивації(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Ісамухамедова, С. В.; Побережна, Наталія МиколаївнаДокумент Управління дебіторською заборгованістю як засіб підвищення ділової активності підприємства(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Побережна, Наталія Миколаївна; Сергієнко, Д. В.; Черв'як, О. Ю.Документ Формування та використання обліково-аналітичної інформації в управлінні витратами на оплату праці(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Потоцька, О. А.; Побережна, Наталія Миколаївна; Мардус, Наталія ЮріївнаПублікація Готельно-ресторанна справа: бакалаврський курс. Частина 1(2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Носирєв, Олександр Олександрович; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія МиколаївнаУ навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проєктну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.Документ Організаційно-методичне забезпечення обліку винагород працівникам підприємства готельно-ресторанного бізнесу(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Побережна, Наталія Миколаївна; Кушнарьов, К. С.Документ Внутрішній контроль фінансових результатів: теоретичні аспекти(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Шамхалова, Л. С.; Побережна, Наталія Миколаївна