Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Очищення стічних вод промислових підприємств за допомогою методу коагуляції та флокуляції(Izdevnieciba "Baltija Publishing", Poland, 2018) Рикусова, Надія Іванівна; Гетта, Оксана Сергіївна; Шестопалов, Олексій ВалерійовичДокумент Сучасні методи очищення стічних вод харчової промисловості(Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління, 2019) Шестопалов, Олексій Валерійович; Гетта, Оксана Сергіївна; Рикусова, Надія ІванівнаРозглядаються методи очищення стічних вод харчової промисловості. Визначено основні чинники впливу на навколишнє природне середовище стічних вод харчової промисловості. У статті проаналізовано склад та вплив на довкілля стічних вод харчової промисловості та методи очищення стічних вод. Виявлено, що складність очищення таких стічних вод зумовлена полідисперсним складом забруднень та поєднанням органічних, неорганічних розчинних і нерозчинних сполук, які утворюють стійкі колоїди та дисперсні системи. Окреслено перспективні напрями створення замкнених водооборотних систем під час перероблення овочевої продукції.Документ Фізико-хімічні методи очищення стічних вод на підприємствах харчової промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Гетта, Оксана Сергіївна; Шестопалов, Олексій Валерійович; Рикусова, Надія ІванівнаДокумент Класифікація та загальна характеристика забруднюючих речовин у стічних водах харчової промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Гетта, Оксана Сергіївна; Шестопалов, Олексій Валерійович; Рикусова, Надія Іванівна