Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
44 результатів
Результати пошуку
Документ Основні напрямки підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного бізнесу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаДокумент Адаптивне управління підприємством в кризових умовах(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаДокумент Стратегії структурної адаптації як елемент антикризового управління підприємством(ФОП Томенко Ю. І., 2019) Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаДокумент Формування організаційно-економічного механізму управління закладами готельно-ресторанного бізнесу(ФОП Томенко Ю. І., 2020) Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаДокумент Удосконалення системи управління витратами підприємства в сучасних умовах господарювання(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Мехович, Сергій Анатолійович; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна; Кретініна, О. Ю.Публікація Основи бізнес-аналізу(2020) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаКонкурентні переваги компаній в цей час значною мірою визначаються їх можливостями підлаштовуватися під зміни ринку: впроваджувати інноваційні технології, нові продукти, адаптувати методи управління. Зміни бізнесу не тільки мають бути націлені на виробництво високоякісних продуктів, а й перебувати під пильною увагою осіб, зацікавлених у практичних результатах таких змін, тобто стейкхолдерів.Метою вивчення дисципліни є формування знань з концептуальних основ бізнес-аналізу економічних явищ, які відбуваються в результаті здійснення як окремих бізнес-процесів, так і всієї діяльності бізнес-одиниць і комерційних компаній в цілому: причинно-наслідкових зв’язків цих явищ і процесів, а також їх відповідність вимогам зацікавлених осіб, що спрямовано на підвищення ефективності діяльності підприємства, його конкурентоспроможності та забезпечення стійкого розвитку.Публікація Дослідження та оптимізація економічних процесів в готельно-ресторанному бізнесі(ФЛП Томенко Ю. І., 2019) Шовкопляс, Тетяна Семенівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Жадан, Юлія Володимирівна; Смоловик, Раїса Федорівна; Линник, Олена Іванівна; Артеменко, Наталія Вікторівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна; Єршова, Наталя Юріївна; Ткаченко, Марина Олексіївна; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна; Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна; Мардус, Наталія Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Афенченко, Г. В.; Шумлянська, Н. В.; Чайка, Тетяна Юріївна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Хаустова, Ірина Євгенівна; Строков, Євген МихайловичМонографія є результатом науково-методичних та практичних досліджень з удосконалення науково-методичного забезпечення процесів управління, обліку та аудиту на підприємствах готельно-ресторанної галузі. Монографія базується на матеріалах ХIV-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Дослідження та оптимізація економічних процесів. Оптимум-2018». Монографія призначена для наукових робітників, викладачів, аспірантів, а також фахівців, що займаються дослідженням економічних проблем розвитку та оптимізацією економічних процесів у галузі індустрії гостинності.Документ Особливості аналізу доходів підприємств готельно-ресторанного бізнесу(Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2018) Єршова, Наталя Юріївна; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна; Ткаченко, Марина ОлексіївнаУ статті обґрунтована роль та значення підприємств готельно-ресторанного бізнесу як одного з перспективних напрямів структурної перебудови економіки. Визначена актуальність питання управління доходами в умовах мінливого зовнішнього середовища. Узагальнені основні методики аналізу доходів підприємств. З метою ефективного управління доходами запропоновано блок-схему аналізу доходів.Документ Моніторинг у системі управління ринковою вартістю підприємств кейтерингового бізнесу(Мукачівський державний університет, 2018) Єршова, Наталя Юріївна; Ткаченко, Марина Олексіївна; Сиром'ятникова, Оксана ВалеріївнаСтаття присвячена питанням вдосконалення інструментарію управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. У дослідженні обґрунтовано доцільність обрання вартісно-орієнтованої концепції управління та запропоновано впровадження моніторингу в систему управління ринковою вартістю кейтерингових підприємств.Документ Аудит ефективності як засіб покращення державного фінансового контролю в органах місцевого самоврядування(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018) Смоловик, Раїса Федорівна; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна; Головченко, І. І.