Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Програма рестуктуризації як інструмент підвищення стратегічної стійкості підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2015) Угрімова, Ірина Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реструктуризаційного клімату підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2012) Угрімова, Ірина Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Стан, проблеми та перспективи реструктуризації м'ясопереробних підприємств в Україні
    (НТУ "ХПІ", 2013) Угрімова, Ірина Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості фінансування реструктуризації підприємства в умовах фінансової кризи
    (Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, 2013) Угрімова, Ірина Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Взаємозв'язок стратегічної стійкості підприємств та реструктуризації
    (НТУ "ХПІ", 2016) Угрімова, Ірина Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка ефективності реструктуризації м'ясопереробних підприємств
    (Національний університет харчових технологій, 2013) Угрімова, Ірина Володимирівна; Маркіна, І. А.
    В статті автором розроблені методи оцінки економічної ефективності процесів реструктуризації м’ясопереробних підприємств. Представлено рекомендацій по вдосконаленню управління даними процесами. Визначено, що рішення щодо проведення реструктуризації має проводитися на основі оцінки інтегрального показника ефективності реструктуризації підприємства. Узагальнивши точки зору різних авторів щодо особливостей економічного аналізу процесів реструктуризації на етапі прийняття рішення, було виділено чинники, що визначають систему показників аналізу. Автором систематизовано логічну систему показників ефективності реструктуризації. Розроблено показники ефективності реструктуризації м’ясопереробних підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз досвіду реструктуризації м'ясопереробних підприємств в Україні
    (Приазовський державний технічний університет, 2013) Маркіна, І. А.; Угрімова, Ірина Володимирівна
    У статті проаналізовано досвід реструктуризації м’ясопереробних підприємств в Україні. Виділено три етапи реструктуризації вітчизняних м’ясопереробних підприємств: перший етап «наведення порядку на підприємствах»; другий етап «ідентифікація і «відбудовування» бізнесів»; третій етап «побудова ефективних бізнес-моделей». Аналіз досвіду реструктуризації м’ясопереробних підприємств дозволив виявити заходи, що здійснювалися у процесі реструктуризації, які були розподілені за п’ятьма групами: заходи у виробничій сфері, заходи у маркетинговій сфері, заходи у фінансовій сфері, заходи у кадровій сфері, заходи у системі управління. Виявлені перешкоди здійснення реструктуризації м’ясопереробними підприємствами, які полягають у відсутності законодавчої бази визначення, недосконалості нормативно-правого забезпечення, відсутності комплексного організаційно-методичного забезпечення, недосконалості податкової системи, недосконалості експериментально випробуваних методик проведення змін та використання примусового варіанта реструктуризації для недружнього поглинання підприємства конкурентами. Визначено економічні передумови для здійснення реструктуризації підприємств: продовження лібералізації податкового законодавства; наявність у країні досвіду успішного проведення реструктуризації підприємств; достатність інформації з сучасних методів управління підприємством у науковій літературі та продовження розвитку теоретичної бази реструктуризації; підготовка у вітчизняних вузах молодих і перепідготовка функціонуючих менеджерів; наявність вітчизняних консалтингових підприємств компетентних області реструктуризації підприємств.
  • Ескіз
    Документ
    Концептуальні положення реструктуризації промислових підприємств
    (НТУ "ХПІ", 2017) Угрімова, Ірина Володимирівна