Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Публікація
    Необхідні навички для залучення в міжнародному бізнесі
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чайкова, Олена Ігорівна
  • Ескіз
    Публікація
    Стратегії управліня ланцюгами постачання на міжнародному підприємстві
    (2023) Ємельянова, В. О.; Чайкова, Олена Ігорівна
  • Ескіз
    Публікація
    Міжнародна конкурентоспроможність підприємства
    (ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Майдебура, К. І.; Чайкова, Олена Ігорівна
  • Ескіз
    Публікація
    Проектний аналіз напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (ФЛП "Кравченко Я. О.", 2019) Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Чайкова, Олена Ігорівна
    Сучасний період ринкових відносин в Україні характеризується розвитком економічних реформ, появою широкого кола суб'єктів господарювання, що веде до загострення конкуренції, обумовлює необхідність підвищення якісних характеристик продукції, підприємства та готельно-ресторанного бізнесу в цілому. В статті аналізується стан конкурентоспроможності підприємств, продукції (послуг) ресторанного господарства. Визначається низка факторів: ступень задоволення потреб споживачів (якістю послуг) та відповідністю ціни реалізації продукції (послуг) до їх якості. Обґрунтована важливість мети дослідження. Досліджено. основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно – ресторанного бізнесу.