Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Публікація Необхідні навички для залучення в міжнародному бізнесі(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Чайкова, Олена ІгорівнаПублікація Стратегії управліня ланцюгами постачання на міжнародному підприємстві(2023) Ємельянова, В. О.; Чайкова, Олена ІгорівнаПублікація Міжнародна конкурентоспроможність підприємства(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Майдебура, К. І.; Чайкова, Олена ІгорівнаПублікація Проектний аналіз напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу(ФЛП "Кравченко Я. О.", 2019) Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Чайкова, Олена ІгорівнаСучасний період ринкових відносин в Україні характеризується розвитком економічних реформ, появою широкого кола суб'єктів господарювання, що веде до загострення конкуренції, обумовлює необхідність підвищення якісних характеристик продукції, підприємства та готельно-ресторанного бізнесу в цілому. В статті аналізується стан конкурентоспроможності підприємств, продукції (послуг) ресторанного господарства. Визначається низка факторів: ступень задоволення потреб споживачів (якістю послуг) та відповідністю ціни реалізації продукції (послуг) до їх якості. Обґрунтована важливість мети дослідження. Досліджено. основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно – ресторанного бізнесу.