Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
    (Полтавская государственная аграрная академия, 2017) Ananieva, Valeriya; Varankina, Oleksandra; Bielykh, Iryna; Samoilenko, Serhii; Zviahintseva, Oksana
    Визначено залежності реологічних показників якості майонезного соусу з порошком шкірки винограду від концентрації комплексного загусника некрохмальної природи. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації комплексного загусника, що дозволяє отримати емульсійний продукт із значеннями стійкості емульсії відповідно до вимог нормативної документації. Розроблено рецептуру майонезного соусу з порошком шкірки винограду та комплексним загусником некрохмальної природи.
  • Ескіз
    Документ
    Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
    (НТУ "ХПІ", 2015) Кричковська, Лідія Василівна; Анан'єва, Валерія Вікторівна
    Стаття присвячена експериментальному дослідженню застосування загусників некрохмальної природи у рецептурі низькокалорійного майонезу. Отримано діаграму залежності в'язкості емульсійного продукту від концентрації і співвідношення загусників, а також визначено концентрації загусників, при яких продукт має оптимальні показники в'язкості емульсії. Обгрунтовано доцільність використання загусників некрохмальної природи у виробництві низькокалорійного майонезу.