Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кафедри
Кафедри
Постійне посилання на розділ
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Анан'єва, Валерія Вікторівна
1
search.filters.author.Кричковська, Лідія Василівна
1
search.filters.author.Якушко, В. С.
Ключові слова
search.filters.subject.ткемалі
1
search.filters.subject.виробництво
1
search.filters.subject.кислота
1
search.filters.subject.продукт
1
search.filters.subject.харчова емульсія
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2015
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключові слова: search.filters.subject.ткемалі
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів
(
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
,
2015
)
Кричковська, Лідія Василівна
;
Анан'єва, Валерія Вікторівна
;
Якушко, В. С.
Показати більше