Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Публікація Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Куниця, Катерина ВікторівнаСамостійна робота з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами" має значний вплив на студентів, а саме: дозволяє глибше вивчати концепції, методи та стратегії, пов'язані з розвитком та управлінням ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі; опрацювання матеріалу сприяє розвитку аналітичних навичок студентів, шляхом аналізу ринкових тенденцій, внутрішніх процесів бізнесу та вплив зовнішніх чинників на готельно-ресторанну діяльність; стимулює студентів розробляти та реалізовувати власні ідеї щодо розвитку готельно-ресторанного бізнесу, стимулює навичку думати творчо та шукати нетрадиційні шляхи вирішення проблем; під час самостійної роботи студенти часто працюють у групах або з викладачами, що сприяє розвитку комунікаційних навичок, допомагає ефективно спілкуватися, обговорювати ідеї та добиватися консенсусу. В цілому, самостійна робота з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами" є необхідною для забезпечення глибокого розуміння галузі, сприяє комплексному фаховому розвитку студентів, розвитку критичного мислення, підготовки до кар'єри та розвитку особистих якостей, необхідних для успіху.Публікація Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Куниця, Катерина ВікторівнаПублікація Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Куниця, Катерина Вікторівна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаВиконання індивідуального завдання з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" полягає у формуванні у студентів практичних навичок і теоретичних знань, необхідних для впровадження новітніх технологій в ресторанний бізнес. Це включає засвоєння нових тенденцій та інновацій в ресторанній індустрії, розвиток аналітичних та дослідницьких здібностей шляхом аналізу сучасних технологій та оцінкою їх впливу на ефективність роботи ресторану, розробка і впровадження інноваційних рішень для покращення якості обслуговування, оптимізації виробничих процесів та підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу; розвиток навичок управління проектами способом вміння планувати, організовувати і контролювати процеси впровадження новітніх технологій; підвищення професійної компетентності – формування комплексного розуміння сучасних вимог та викликів, з якими стикаються ресторатори в умовах швидкого розвитку технологій.Публікація Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Куниця, Катерина ВікторівнаВиконання індивідуального завдання з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами" має кілька важливих переваг: поглиблене розуміння матеріалу за рахунок практичного застосування знань, отриманих під час навчання, допомагає студентам краще зрозуміти теоретичний матеріал. Виконуючи завдання, студенти перевіряють своє розуміння та вміння застосовувати отримані знання на практиці. Управління ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі вимагає ряду навичок, таких як аналітичність, стратегічне мислення, креативність та комунікаційні вміння. Індивідуальні завдання стимулюють самостійність студентів та відповідальність за власне навчання за рахунок самостійного збору і аналізу інформації, розробляти рішення та представляти свої результати. Сучасний готельно-ресторанний бізнес дуже конкурентноспроможний, і випускникам цієї галузі важливо мати практичні навички та знання, які вони можуть застосувати в реальному житті. Виконання індивідуального завдання допомагає студентам набути цих навичок і стати більш привабливими для роботодавців, допомагає поглибити свої знання та розвинути навички управління, підготовлює їх до успішної кар'єри в цій галузі.Публікація Конспект лекцій з дисципліни "Девелопмент та управління ресурсами"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Куниця, Катерина ВікторівнаДевелопмент та управління ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі - це процеси планування, організації, керування і контролю, спрямовані на ефективне використання різних ресурсів (таких як фінанси, персонал, матеріали, обладнання, інформація тощо) з метою досягнення стратегічних цілей та забезпечення якісного обслуговування гостей. Ці процеси включають в себе розробку стратегій розвитку, найм та управління персоналом, контроль за фінансами, управління якістю обслуговування, маркетинг та просування бренду, а також впровадження інноваційних технологій для поліпшення ефективності та конкурентоспроможності підприємства. Мета та цілі дисципліни – формування спеціальних знань щодо планування та здійснення ресурсного забезпечення діяльності підприємства готельного і ресторанного бізнесу; розробки та прийняття ефективних рішень з питань розвитку підприємств готельного та ресторанного бізнесу, враховуючи цілі, ресурси, обмеження та ризики; навичок забезпечувати їх реалізацію, аналізувати і порівнювати альтернативи, оцінювати ризики та імовірні наслідки їх впливу, ініціювати, розробляти та управляти проектами розвитку суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу із врахуванням інформаційного, матеріального, фінансового та кадрового забезпечення.