Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання додатків Google в навчальному процесі вищої школи під час формування компетентностей студентів спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 "Туризм"(2023) Чайка, Тетяна ЮріївнаЗ точки зору забезпечення якості вищої освіти актуальною є проблема вибору належних форм та методів навчання та викладання. Дослідження присвячене розгляду досвіду використання digital-технологій, зокрема додатків пошукової системи Google, при формуванні компетентностей студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Розглядаються можливості використання функціоналу Google Sites, Google Maps, Google Calendar при вивченні окремих тем таких академічних дисциплін як «Вступ до спеціальності. Ознайомча практика», «Організація туристичних подорожей та екскурсійної діяльності», «Event-менеджмент».Документ Роль навчального портфоліо у забезпеченні практичної підготовки студентів спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм"(Київський міжнародний університет, 2022) Чайка, Тетяна Юріївна; Гнєзділова, Діана Олександрівна; Кок, Анастасія ВолодимирівнаУ дослідженні досліджено роль навчального портфоліо в забезпеченні практичної підготовки студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». Особливість практичної підготовки наших студентів пов’язана з наявністю великої частки соціальної та особистісної складових у професії. Практична підготовка наших студентів характеризується наявністю великої частки соціальної та особистісної складових у професії. Ця обставина підвищує цінність озброєння майбутніх спеціалістів комунікативними навичками, а також уміннями презентації своїх професійних компетенцій у соціальних мережах. Наш досвід пов'язаний з вдалим поєднанням традиційних форм навчання та інноваційної освітньої технології складання електронного портфоліо студента.Публікація Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Вступ до спеціальності. Ознайомча практика"(2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Александрова, Вікторія ОлександрівнаДисципліна «Вступ до спеціальності. Ознайомча практика» є обов’язковим освітнім компонентом спеціальної (фахової) підготовки студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти. Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання розроблені відповідно до рекомендацій МОН України з навчально-методичного забезпечення і складені відповідно до робочої програми дисципліни «Вступ до спеціальності. Ознайомча практика».Публікація Готельно-ресторанна справа: бакалаврський курс. Частина 1(2022) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Носирєв, Олександр Олександрович; Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Наталія Юріївна; Мелень, Олена Валентинівна; Побережна, Наталія МиколаївнаУ навчальному посібнику розкрито теоретичні положення і практичні питання щодо підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи у відповідності з освітньо-професійною програмою спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Розглянуто організаційні, управлінські та технологічні засади готельного та ресторанного бізнесу, висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств готельного і ресторанного господарства. Викладений матеріал спрямовано на формування здатності здійснювати адміністративну, підприємницьку, проєктну та дослідницьку діяльність з урахуванням сучасного стану та перспектив розвитку готельного та ресторанного господарств. Навчальний посібник призначено для студентів і викладачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти, а також широкого кола підприємців.