Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування використання гарбузового насіння у технології десертів(2020) Безсонова, К. С.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Обгрунтування інгредієнтного складу десерту для споживачів з цукровим діабетом(2020) Стаховець, Н. Б.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Білково-жировий десерт типу самбук спеціального призначення на основі насіння олійних культур(Національний технічний університет "Харкіський політехнічний інститут", 2021) Стаховець, Н. Б.; Петік, Ігор Павлович; Федякіна, Зоя Павлівна; Бочкарев, Сергій Володимирович