Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Корисні властивості м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camamberti(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Уско, А. О.; Самойленко, Сергій Іванович; Огурцов, Олександр МиколайовичДокумент Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоїв(Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015) Ткаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Дідик, О. В.Документ Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт(Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015) Ткаченко, Наталія Андріївна; Некрасов, Павло Олександрович; Лукіна, Л. А.Документ Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями(Технологический центр, 2014) Ткаченко, Наталія Андріївна; Назаренко, Ю. В.; Авершина, А. С.; Українцева, Ю. С.В статті наведені результати відбору біфідобактерій та бакконцентратів лактобактерій з підвищеними протеолітичними властивостями для виробництва дитячих кисломолочних продуктів. Показано, що використання у заквашувальних композиціях монокультур/змішаних культур біфідобактерій, монокультур лактобацил та/або мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями забезпечує виробництво сиру, паст білкових, напоїв кисломолочних дитячих з гіпоалергенними властивостями.