Хімія, біо- та нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : Міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41062
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка складу супозиторієв на основі каротинвмісного препарату "Аєкол"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Застосування антиоксидантів для захисту мікробіологічного каротину в харчових жирах та виробах(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія Юріївна; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Антиоксидантна активність природних антиоксидантів з рослинної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Кричковська, Лідія Василівна; Мезенцева, А. А.Документ Обґрунтування доцільності удосконалення біотехнології кисломолочної продукції з використанням нетрадиційної сировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Варанкін, В. І.; Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент О використанні зеленої хімії у виробництві очищеної гіалуронової кислоти(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Косс, Андрій Миколайович; Кричковська, Лідія Василівна