2009
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6959
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статье приведено математическое исследование, обоснование технологии соусов эмульсионного типа с использованием перловой муки.Документ Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статье приведено исследование пенообразующих свойств муки перловой и овсяной круп, как пенообразователей в технологиях новых продуктов питания.Документ Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.У статті наведено дослідження, які дозволили розробити похідні соуси, що дає можливість розширити асортимент і регулювати енергетичну цінність раціонів.Документ Дослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злакових(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статті за допомогою математичних досліджень встановлено, неврахування нелінійного характеру залежності властивостей соусів, які містять природні речовини комплексної дії призводить до суттєвих помилок при плануванні властивостей таких соусів.Документ Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчування(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.Доведено доцільність використання гречаного та рисового круп’яного борошна замість крупи шляхом вивчення харчової цінності та амінокислотного складу в соусах емульсійного типу.Документ Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчування(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.Досліджено міграцію токсичних елементів та радіонуклідів у залежності від ступеню помелу борошна з крупів.