2009
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6959
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.У статті наведено дослідження, які дозволили розробити похідні соуси, що дає можливість розширити асортимент і регулювати енергетичну цінність раціонів.Документ Дослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злакових(НТУ "ХПІ", 2009) Чоні, І. В.В статті за допомогою математичних досліджень встановлено, неврахування нелінійного характеру залежності властивостей соусів, які містять природні речовини комплексної дії призводить до суттєвих помилок при плануванні властивостей таких соусів.