Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 44
  • Ескіз
    Документ
    Innovations in teaching foreign languages online
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Badan, A. A.
  • Ескіз
    Документ
    Основні інноваційні напрями застосування інформаційних технологій у підготовці військових фахівців
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Петлюк, І. В.; Рижов, Є. В.; Костриця, В. О.; Гелета, С. М.
  • Ескіз
    Документ
    Злиття гуманітарних наук та штучного інтелекту: виклики та перспективи в епоху технологічного прогресу
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Гулієва, Діна Олександрівна; Перова, О. С.
  • Ескіз
    Документ
    Роль робототехніки у покращенні умов праці та зниження ризиків для здоров'я у важкій промисловості
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Балабін, А. М.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив технологій на мову: як змінюється попит на мовні послуги через технологічний прогрес?
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Гулієва, Діна Олександрівна; Молошна, М. С.
  • Ескіз
    Публікація
    Інноваційні рішення в ресторанному господарстві
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Жадан, Тетяна Андріївна
    У тезах доповіді розглянуто такі інноваційні рішення в ресторанному господарстві, як: штучний інтелект (AI), машинне навчання (ML) та Інтернет речей (IoT), які сприяють оптимізації операцій, удосконаленню програм управління якістю, максимізації відповідності вимогам, покращенню клієнтського досвіду.
  • Ескіз
    Публікація
    Інноваційні підходи удосконалення системи якості на підприємствах ресторанного господарства
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Стригуль, Лариса Станіславівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Якименко-Терещенко, Наталія Василівна
    У тезах доповіді розглянуто проблеми впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства, які мають реалізовуватись не лише в напрямку використання більш високо технологічного обладнання, підвищення якості сировини та процесів її обробки, але й удосконалення результативності менеджменту системи якості продукції та послуг, що дає додаткові переваги у продуктивності роботи персоналу, підвищенню якості ресторанного продукту та процесу реалізації послуг.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інновацій як фактор соціальної відповідальності МЕВ
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Нечепоренко, Денис Анатолійович; Дюжев, Віктор Геннадійович
    В науковій доповіді сформовано фактори, які визначають ключові аспекти соціальної відповідальності у міжнародному впровадженні інновацій і важливі для забезпечення соціальної відповідальності суспільства.
  • Ескіз
    Документ
    Контруювання інноваційної техніки
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Потапов, Федір Вікторович; Мехович, Сергій Анатолійович
    В науковій доповіді визначено, що фактори ефективності конструювання інноваційної техніки можуть включати різноманітні аспекти, які впливають на успішність впровадження нових технологій і інновацій. Проведене дослідження дозволяє виявити найбільш значущі та найбільш важливі з них.
  • Ескіз
    Документ
    Глобалізація сучасної економіки
    (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Черепанова, Вікторія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович
    Доведено, що глобалізація економіки має свої переваги і виклики. Вона може сприяти економічному зростанню і підвищенню рівня життя, але також потребує уваги до соціальних, екологічних і етичних аспектів її розвитку, а також забезпечення балансу між глобальними і національними інтересами.