Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD) : міжнародна науково-практична конференція
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31502
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ Innovations in teaching foreign languages online(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Badan, A. A.Документ Основні інноваційні напрями застосування інформаційних технологій у підготовці військових фахівців(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Петлюк, І. В.; Рижов, Є. В.; Костриця, В. О.; Гелета, С. М.Документ Злиття гуманітарних наук та штучного інтелекту: виклики та перспективи в епоху технологічного прогресу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Гулієва, Діна Олександрівна; Перова, О. С.Документ Роль робототехніки у покращенні умов праці та зниження ризиків для здоров'я у важкій промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Балабін, А. М.Документ Автоматизація обліку та контролю асортименту продуктів на складі машинобудівного підприємства шляхом створення спеціалізованої програми(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Саленко, Дмитрий Дмитриевич; Балог, М.; Добротворский, Сергей Семенович; Басова, Є. В.; Добровольська, Л. Г.Документ Вплив технологій на мову: як змінюється попит на мовні послуги через технологічний прогрес?(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Гулієва, Діна Олександрівна; Молошна, М. С.Публікація Інноваційні рішення в ресторанному господарстві(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Жадан, Тетяна АндріївнаУ тезах доповіді розглянуто такі інноваційні рішення в ресторанному господарстві, як: штучний інтелект (AI), машинне навчання (ML) та Інтернет речей (IoT), які сприяють оптимізації операцій, удосконаленню програм управління якістю, максимізації відповідності вимогам, покращенню клієнтського досвіду.Публікація Інноваційні підходи удосконалення системи якості на підприємствах ресторанного господарства(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Стригуль, Лариса Станіславівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаУ тезах доповіді розглянуто проблеми впровадження інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства, які мають реалізовуватись не лише в напрямку використання більш високо технологічного обладнання, підвищення якості сировини та процесів її обробки, але й удосконалення результативності менеджменту системи якості продукції та послуг, що дає додаткові переваги у продуктивності роботи персоналу, підвищенню якості ресторанного продукту та процесу реалізації послуг.Документ Впровадження інновацій як фактор соціальної відповідальності МЕВ(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Нечепоренко, Денис Анатолійович; Дюжев, Віктор ГеннадійовичВ науковій доповіді сформовано фактори, які визначають ключові аспекти соціальної відповідальності у міжнародному впровадженні інновацій і важливі для забезпечення соціальної відповідальності суспільства.Документ Контруювання інноваційної техніки(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Потапов, Федір Вікторович; Мехович, Сергій АнатолійовичВ науковій доповіді визначено, що фактори ефективності конструювання інноваційної техніки можуть включати різноманітні аспекти, які впливають на успішність впровадження нових технологій і інновацій. Проведене дослідження дозволяє виявити найбільш значущі та найбільш важливі з них.