2005

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2555

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Экспериментальное исследование характеристик гидравлического буфера со ступенчатой характеристикой
    (НТУ "ХПИ", 2005) Воронцов, Сергей Николаевич; Добраница, О. П.; Павлов, С. П.
    Представлено результати експериментального дослідження характеристик гідравлічного буфера із ступінчастою характеристикою. Показано, що математична модель із достатнім ступенем точності описує його роботу.
  • Ескіз
    Документ
    Математическое представление построения трехмерных тактических диаграмм с учетом движения и изменения ориентации корпуса бронированной машины в пространстве
    (НТУ "ХПИ", 2005) Шаталов, О. Е.; Ларин, А. Ю.; Васильев, Антон Юрьевич; Мартыненко, Александр Викторович; Ткачук, А. Н.; Грабовский, Андрей Владимирович
    У роботі описується математична модель яка використовується для створення методу оцінки рівня захищеності легкоброньованих машин за допомогою побудови 3D тактичних діаграм.
  • Ескіз
    Документ
    Определение характера реакции динамической системы на импульсное воздействие на примере корпуса бронетранспортера
    (НТУ "ХПИ", 2005) Гриценко, Геннадий Дмитриевич
    У статті запропонована математична модель для дослідження напружено-деформованого стану синтезу корпусів легкобро ьованих машин, що піддаються дії зусиль стрільби. Розроблена маематична модель містить опис всіх аспектів досліджуваних динамічних процесів, всіх якісних і кількісних особливостей самої досліджуваної динамічної системи, а також, при її подальшому розвитку, методи її оптимізаційного проектування.
  • Ескіз
    Документ
    Максимизация прибыли при формировании типажа перспективной продукции
    (НТУ "ХПИ", 2005) Кононенко, Игорь Владимирович; Протасов, И. В.
    В умовах жорстокої конкуренції актуальним питанням управління виробництвом є вирішення задачі максимізації прибутку виробництва. Однією з найбільш складних і важливих задач, що виникають при управлінні розвитком виробництва, є задача планування перспективного ряду продукції. У цій статті розглянута модель динамічної задачі оптимізації перспективного ряду продукції в постановці, що враховує можливість максимізації прибутку виробника. Обмеження в моделі можуть бути представлені як аналітичними, так і алгоритмічними та імітаційними моделями.
  • Ескіз
    Документ
    К вопросу о разработке тренажеров для подготовки операторов опасных химических производств
    (НТУ "ХПИ", 2005) Гужва, В. А.; Терехов, А. В.
    У статті розглянуто один із можливих підходів до розробки тренажерів для навчання операторів на небезпечних хімічних виробництвах і приведена методика побудови математичної моделі системи керування технологічним процесом, як складової частини даного виду тренажера. Математична модель будувалась для системи керування технологічними параметрами в колоні синтезу карбаміду.