2010

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6965

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 29
  • Ескіз
    Публікація
    Основні напрямки формування маркетингової товарної політики промислового підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2010) Кучіна, Світлана Едуардівна
    У статті розглядається визначення маркетингової товарної політики та основні напрямки її формування для промислового підприємства.
  • Ескіз
    Документ
    Щодо доцільності провадження інноваційної діяльності у сільському господарстві
    (НТУ "ХПІ", 2010) Коваль, М. В.
    В даній статі автор виділяє основні критерії підвищення конкурентоспроможності країни на міжнародному рівні. Зокрема розглядається проблема вибору галузей, розвиток який дасть найбільш позитивний економічний ефект.
  • Ескіз
    Документ
    Питання впровадження інноваційних форм удосконалення засобів виробництва
    (НТУ "ХПІ", 2010) Галавізіна, М. О.
    Реалізація економічних цілей суспільства пов'язана з інноваційним типом розвитку, в основі якого закладений безперервний і цілеспрямований процес пошуку, підготовки та реалізації нововведень, які дають змогу не тільки підвищити ефективність функціонування суспільного виробництва, а принципово змінити способи його розвитку.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-економічні аспекти підвищення конкурентоспроможності банків
    (НТУ "ХПІ", 2010) Ізюмцева, Н. В.; Олефір, Є. А.
    У статті розглянуто головні фактори забезпечення конкурентоспроможності банків, проведено оптимізацію організаційних факторів у банку (математична модель для оптимізації кредитної діяльності), розраховано оптимізацію чисельності персоналу банку.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційна культура як фактор розвитку інноваційного потеціалу підприємства
    (НТУ "ХПІ", 2010) Погорєлов, Микола Іванович; Дубчак, Т. В.
    В роботі розглядається роль організаційної культури в функціонуванні сучасного підприємства та її роль в розвитку інноваційного потенціалу персоналу та організації в цілому.
  • Ескіз
    Документ
    Формування компетентнісної моделі підготовки фахівців фінансово-економічного профілю у вищій школі
    (НТУ "ХПІ", 2010) Світлична, В. В.; Соболева, О. П.
    Розглянуто апробовану у Харківському інституті банківської справи УБС НБУ модель професійно-практичної підготовки конкурентноспроможного фахівця. Визначено шляхи вдосконалення методології практичної підготовки студентів вищих навчальних закладів.
  • Ескіз
    Документ
    Інвестиційні процеси в українській економіці
    (НТУ "ХПІ", 2010) Тимченко, І. Є.; Чорна, Тетяна Іванівна; Непран, Андрій Володимирович
    В статті розглядаються особливості розвитку інвестиційного процесу в Україні, аналізується ефективність використання інвестицій по галузям національної економіки.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю насіння соняшника та соняшникової олії в Україні
    (НТУ "ХПІ", 2010) Безверхня, А. Л.
    В статье приведены результаты исследования управления качеством семян подсолнуха и производства подсолнечного масла, а также применения методов и приемов для усовершенствования ее контроля за данной продукцией.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості оцінки прямих матеріальних затрат в собівартості грязелікування
    (НТУ "ХПІ", 2010) Шарапова, І. С.
    Стаття присвячена особливостям формування собівартості грязелікування при використанні нормативного методу обліку затрат в умовах замкнутого технологічного циклу. Запропонована методика розрахунку прямих матеріальних затрат з урахуванням індивідуальних фізико-біологічних особливостей пацієнтів.
  • Ескіз
    Документ
    Кадровий потенціал підприємств системи споживчої кооперації України: формування та використання
    (НТУ "ХПІ", 2010) Дробиш, Л. В.
    У статті розглядаються проблеми формування та використання кадрового потенціалу підприємств системи споживчої кооперації України як одного із важелів забезпечення їх конкурентоспроможності у ринкових умовах господарювання. Виявлено основні причини низької якості людських ресурсів та їх вплив на ефективність використання кадрового потенціалу підприємств. Запропоновано шляхи підвищення ефективності використання кадрового потенціалу підприємств системи споживчої кооперації України, що слугуватиме зміцненню їх конкурентних позицій на ринку товарів та послуг.