Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Свідоме споживання як елемент сталого поводження з відходами кондитерських виробництв(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Адашевський, Олег Володимирович; Шаловинська, В. В.Мета даної роботи проаналізувати фактори, що впливають на утворення твердих кондитерських відходів на етапі споживання.Документ Вплив умов зберігання твердих відходів кондитерських виробництв на їх придатність до переробки(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Адашевський, Олег Володимирович; Байрачний, Володимир БорисовичДокумент Зниження енергозатрат процесу виробництва комбікормів з використанням твердих відходів кондитерських фабрик(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Адашевський, Олег Володимирович; Байрачний, Володимир БорисовичДокумент Підвищення енергоефективності при виробництві комбікормів з застосуванням відходів кондитерських виробництв(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Адашевський, Олег Володимирович; Байрачний, Володимир Борисович