Конференції, семінари
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/360
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Публікація Інноваційні рішення в ресторанному господарстві(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Жадан, Тетяна АндріївнаУ тезах доповіді розглянуто такі інноваційні рішення в ресторанному господарстві, як: штучний інтелект (AI), машинне навчання (ML) та Інтернет речей (IoT), які сприяють оптимізації операцій, удосконаленню програм управління якістю, максимізації відповідності вимогам, покращенню клієнтського досвіду.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей колоїдних жирових систем(ТОВ "Планета-Прінт", 2021) Некрасов, Олександр Павлович; Некрасов, Павло Олександрович; Гудзь, Ольга МиколаївнаДокумент Технологія модифікованих кулінарних жирів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020) Конюшенко, Т. Г.; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Гладкий, Федір Федорович