Вісники НТУ "ХПІ"

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2494


З 1961 р. у ХПІ видається збірник наукових праць "Вісник Харківського політехнічного інституту".
Згідно до наказу ректора № 158-1 від 07.05.2001 року "Про упорядкування видання вісника НТУ "ХПІ", збірник був перейменований у Вісник Національного Технічного Університету "ХПІ".
Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" включено до переліку спеціалізованих видань ВАК України і виходить по серіях, що відображають наукові напрямки діяльності вчених університету та потенційних здобувачів вчених ступенів та звань.
Зараз налічується 30 діючих тематичних редколегій. Вісник друкує статті як співробітників НТУ "ХПІ", так і статті авторів інших наукових закладів України та зарубіжжя, які представлені у даному розділі.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні функції та перспективи використання декстринів крохмалю пророщених зернових при виробництві емульсійних десертів
    (НТУ "ХПІ", 2006) Мостова, Л. М.; Грінченко, О. О.
    В роботі представлені результати вивчення технологічних властивостей та перспективи використання декстринів крохмалю пророщених зернових при виробництві емульсійних десертів обґрунтовані оптимальні терміни пророщування зернових для отримання декстринів необхідної молекулярної маси. Досліджені можливості декстринів у складі бінарної системи "крохмальний клейстер-декстрин" утворювати емульсію та забезпечувати стабільність її при зберіганні. Доведено, що використання стабілізаційної системи "крохмальний клейстер-декстрин" дозволяє залучити до складу емульсійних десертів рослинні олії, створити низькокалорійну продукцію та підвищити харчову цінність десертів.