Публікація:
Екологічна відповідальність ресторанного бізнесу: акцент на органічну сировину

dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. А.
dc.date.accessioned2025-08-05T09:04:29Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationКуниця К. В. Екологічна відповідальність ресторанного бізнесу: акцент на органічну сировину [Електронний ресурс] / К. В. Куниця, О. А. Литвиненко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 33-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2025, 14-17 травня 2025 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2025. – С. 968.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/91842
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectекологічна безпека
dc.subjectзаклади ресторанного господарства
dc.subjectорганізація виробництва
dc.subjectтехнологічні процеси
dc.subjectпотреби споживачів
dc.subjectорганічна сировина
dc.titleЕкологічна відповідальність ресторанного бізнесу: акцент на органічну сировину
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationbfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoverybfe01035-e422-47a7-946b-95a150044ffe

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
MicroCAD_2025_Kunytsia_Ekolohichna_vidpovidalnist.pdf
Розмір:
534.25 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
2.95 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: