Публікація:
Организація бухгалтерського обліку форс-мажорних обставин

Ескіз

Дата

2014

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

НТУ "ХПІ"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Проведено детальний аналіз існуючих методичних підходів до вартісної оцінки об’єктів інтелектуальної власності. Визначено основні переваги та недоліки порівняльного, витратного та дохідного підходу. Обґрунтовано можливості використання комбінованого підходу до визначення вартісної оцінки об’єктів інтелектуальної власності. Розроблено рекомендації по практичному використанні проаналізованих методичних підходів для вартісної оцінки різних об’єктів інтелектуальної власності на промислових підприємствах.
The article provided the definition of force majeure and emergencies provided by legislative acts of Ukraine. Documenting considered force majeure necessary primary documents certifying their origin, the need for inventory and its design rules, and recover lost source documents if necessary. Recommendations regarding the possibility of full or partial exemption from enterprise responsibility for foreign trade contracts and contracts concluded between residents in Ukraine. The definition of the key problems that exist at present in the accounting of extraordinary income and expenses. The questions to accounting and display it after emergency circumstances. Conclusions about the content of the Order of accounting policies regarding display of force majeure. Recommendations on what events attributed to extraordinary costs and thus accounted for.

Опис

Ключові слова

об’єкти інтелектуальної власності, методичні підходи, торгові марки, situations of force majeure, Extraordinary Events, inventory of еxtraordinary costs

Бібліографічний опис

Брік С. В. Организація бухгалтерського обліку форс-мажорних обставин / С. В. Брік // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технiчний прогрес та ефективнiсть виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 65 (1107). – С. 41-46.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в