Публікація:
Удосконалення біотехнології виробництва L-амінокислот родини глутамату

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

амінокислоти, харчові добавки, мікробіологічний синтез, бактерії Escherichia coli, глутаматсинтетази

Бібліографічний опис

Удосконалення біотехнології виробництва L-амінокислот родини глутамату / Ю. О. Мацай, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 194 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в