Публікація: Методичні вказівки до передипломної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. "Готельно-ресторанна справа"
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Наталія Василівна | |
dc.contributor.author | Жадан, Тетяна Андріївна | |
dc.contributor.author | Куниця, Катерина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Стригуль, Лариса Станіславівна | |
dc.contributor.author | Чайка, Тетяна Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2024-10-10T07:32:00Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Університеті. Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Метою практики є ознайомлення здобувачів вищої освіти з умовами праці на виробництві, оволодіння сучасними методами, формами організації та знаряддями праці, формування професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових, виробничих і економічних умовах, набуття досвіду під час виконання фахових завдань. Відповідно до Стандарту вищої освіти України для другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (затверджено і введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 05.01.2021 р. № 26), освітньо професійною програмою «Готельно-ресторанний бізнес» у 3 семестрі передбачено передипломну практику в обсязі 15 кредитів ЄКТС. | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до передипломної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан, К. В. Куниця, Л. С. Стригуль, Т. Ю. Чайка ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 31 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82243 | |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82243 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" | |
dc.subject | методичні вказівки | |
dc.subject | переддипломна практика | |
dc.subject | магістратура | |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | |
dc.subject | вища освіта | |
dc.title | Методичні вказівки до передипломної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 | |
relation.isAuthorOfPublication | 8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381 | |
relation.isAuthorOfPublication | 679152c1-f302-4a8d-8cec-fbaf1c4c3fbe | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 55dc6c89-1c06-4d2b-a042-d10d3ab5fd39 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- prohramy_2024_Hotelno_restoranna.pdf
- Розмір:
- 555.37 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: