Публікація: Шляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукції
Дата
2012
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті розглядається важливість процесу оптимізації асортиментної політики в умовах ринкової економіки. Проведено аналіз ринку молочно-сирної продукції України та запропоновано шляхи оптимізації асортиментної політики її виробників.
In the article importance of process of optimization of assortment policy is examined in the conditions of market economy. A market analysis is conducted milk cheese to the products of Ukraine and the ways of optimization of assortment policy of its producers are offered.
In the article importance of process of optimization of assortment policy is examined in the conditions of market economy. A market analysis is conducted milk cheese to the products of Ukraine and the ways of optimization of assortment policy of its producers are offered.
Опис
Ключові слова
асортиментна політика, ринок, сиро-молочна продукція, конкурентоздатність, rawly are suckling products, market, assortment, assortment policy, efficiency
Бібліографічний опис
Мірошник М. В. Шляхи вдосконалення асортиментної політики виробників молочно-сирної продукції / М. В. Мірошник, С. О. Сапко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 14 (920), т. 2. – С. 59-65.