Публікація:
Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів

dc.contributor.authorІглін, Сергій Петровичuk
dc.contributor.authorБухкало, Світлана Іванівнаuk
dc.contributor.authorОльховська, Вікторія Олегівнаuk
dc.contributor.authorАртеменко, В. Г.uk
dc.contributor.authorВащенко, А. Р.uk
dc.contributor.authorТатарінова, О. І.uk
dc.contributor.authorВелетнюк, Д. Є.uk
dc.contributor.authorПодкоритов, М. Я.uk
dc.contributor.authorЯкушенков, О. Д.uk
dc.date.accessioned2021-05-24T10:44:54Z
dc.date.available2021-05-24T10:44:54Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationДеякі релогічні характеристики різновидів майонезів / С. П. Іглін [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 157.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-1389-6921
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52777
dc.language.isouk
dc.publisherТОВ "Планета – Принт"uk
dc.subjectдеформаціяuk
dc.subjectнапругаuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectненьютонівське середовищеuk
dc.titleДеякі релогічні характеристики різновидів майонезівuk
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication653d6816-5f13-4850-873a-f084140b615f
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery653d6816-5f13-4850-873a-f084140b615f

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
MicroCAD_2021_Ihlin_Riznovydy_maioneziv.pdf
Розмір:
559.91 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format
Опис:

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
11.25 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: