Публікація:
Фізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового масла

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

рослинні жири, харчова промисловість, екстракт цикорію, харчові добавки, зберігання масла

Бібліографічний опис

Фізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового масла / Д. С. Науменко. Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 200 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в