Публікація: Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу
dc.contributor.author | Рета, Марина Володимирівна | uk |
dc.contributor.author | Линник, Олена Іванівна | uk |
dc.date.accessioned | 2019-01-22T12:52:33Z | |
dc.date.available | 2019-01-22T12:52:33Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення підходів до організації бухгалтерського обліку основних засобів та відображення витрат, які пов'язані з експлантацією основних засобів на підприємствах ресторанного господарства. Виявлено основні специфічні особливості діяльності підприємств ресторанного бізнесу та облікового відображення витрат на підприємствах ресторанного господарства. | uk |
dc.description.abstract | The analysis of the special literature, the regulatory and legal framework is carried out for the definition of approaches to the organization of accounting of fixed assets and the reflection of costs associated with the exploration of fixed assets at restaurants in the restaurant industry. The main peculiarities of activity of enterprises of the restaurant business and accounting of expenses at restaurant enterprises are revealed. | en |
dc.identifier.citation | Рета М. В. Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / М. В. Рета, О. І. Линник // Східна Європа: економіка, бізнес та управління : електрон. наук. фахове вид. – 2018. – Вип. 6 (17). – С. 736-739. – URI: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/17_2018/130.pdf, вільний (дата звернення 22.01.2019 р.). | uk |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39274 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ДВНЗ "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" | uk |
dc.subject | основні засоби | uk |
dc.subject | амортизація | uk |
dc.subject | витрати | uk |
dc.subject | витрати на виробництво | uk |
dc.subject | витрати на експлуатацію | uk |
dc.subject | методи амортизації | uk |
dc.subject | fixed assets | en |
dc.subject | depreciation | en |
dc.subject | expenses | en |
dc.subject | production costs | en |
dc.subject | operational costs | en |
dc.subject | depreciation methods | en |
dc.title | Особливості обліку основних засобів на підприємствах ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Features of assets accounting at enterprises of the restaurant business | en |
dc.type | Article | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 57ccd01d-c32a-4384-8112-a0041284addd | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 57ccd01d-c32a-4384-8112-a0041284addd |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- 2018_Reta_Osoblyvosti_obliku.pdf
- Розмір:
- 158.99 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
- Опис:
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 11.25 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: