Публікація:
Вплив сезонних продуктів на складання ресторанного меню

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

сезонні продукти, ресторанне меню, маркетингові стратегії, принципи сезонності, потреби клієнтів, сезонні меню

Бібліографічний опис

Павленко Л. Р. Вплив сезонних продуктів на складання ресторанного меню [Електронний ресурс] / Л. Р. Павленко, К. В. Куниця // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / прогр. ком.: Марченко А. П. [та ін.] ; орг. ком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 587-589.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в