Публікація: Товарознавство харчових продуктів
dc.contributor.author | Білоцерківський, Олександр Борисович | uk |
dc.contributor.author | Другова, Олена Сергіївна | uk |
dc.date.accessioned | 2014-05-28T10:24:34Z | |
dc.date.available | 2014-05-28T10:24:34Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.description.abstract | У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів. | uk |
dc.description.abstract | Main notions commodity research products of the feeding are considered in article. The broughted features of the main groups product element feeding. | en |
dc.identifier.citation | Білоцерківський О. Б. Товарознавство харчових продуктів / О. Б. Білоцерківський, О. С. Другова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 17-21. | uk |
dc.identifier.uri | https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6888 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | НТУ "ХПІ" | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | користь | uk |
dc.subject | контроль виробництва | uk |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | en |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 353801c3-74d0-4aca-b457-1075da1886a8 |
Файли
Контейнер файлів
1 - 1 з 1
- Назва:
- vestnik_HPI_2012_12_Bilotserkivskyi_Tovaroznavstvo.pdf
- Розмір:
- 487.9 KB
- Формат:
- Adobe Portable Document Format
Ліцензійна угода
1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
- Назва:
- license.txt
- Розмір:
- 6.73 KB
- Формат:
- Item-specific license agreed upon to submission
- Опис: