Публікація:
Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу

dc.contributor.authorЖадан, Тетяна Андріївнаuk
dc.date.accessioned2016-09-20T12:17:43Z
dc.date.available2016-09-20T12:17:43Z
dc.date.issued2009
dc.description.abstractУ статті розкрито сутність, основні риси та особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу.uk
dc.description.abstractIn the article essence, basic lines and features of the use of approach of the systems, is exposed at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplex.en
dc.identifier.citationЖадан Т. А. Особливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексу / Т. А. Жадан // Вісник ХНАУ : зб. наук. пр. Сер. : Економіка АПК і природокористування. – Харків : ХНАУ, 2009. – № 11. – С. 333-338.uk
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23303
dc.language.isouk
dc.publisherХарківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk
dc.subjectсистемний підхідuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectкінцева продукціяuk
dc.subjectпроміжна продукціяuk
dc.subjectвідходиuk
dc.titleОсобливості використання системного підходу при дослідженні виробництва продукції підприємств олійно-жирового підкомплексуuk
dc.title.alternativeFeatures of the use of approach of the systems at research of production of goods of enterprises of oily fatty subcomplexen
dc.typeArticleen
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery8d6bce0e-3535-4207-8e41-3ec1311ec381

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
2009_Zhadan_Osoblyvosti_vykorystannia.pdf
Розмір:
339.87 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.23 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: