Публікація:
Дослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Опис

Ключові слова

кефірні грибки, молочно кислі бактерії, молочно кисла продукція, переробка молока, молочні продукти

Бібліографічний опис

Дослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка / Д. С. Булах, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 113 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в