Публікація:
Дослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка

dc.contributor.authorБулах, Д. С.
dc.contributor.authorБлизнюк, Ольга Миколаївна
dc.contributor.authorМасалітіна, Наталія Юріївна
dc.contributor.authorЧернявська, Світлана Миколаївна
dc.date.accessioned2024-01-08T09:30:25Z
dc.date.available2024-01-08T09:30:25Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationДослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка / Д. С. Булах, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 113 с.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72728
dc.language.isouk
dc.publisherТОВ "Планета-Прінт"
dc.subjectкефірні грибки
dc.subjectмолочно кислі бактерії
dc.subjectмолочно кисла продукція
dc.subjectпереробка молока
dc.subjectмолочні продукти
dc.titleДослідження фізіолого-біохімічних властивостей мікробних компонентів кефірного грибка
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublicationf3c9ae3b-de03-4e35-90ff-f06feb1a0df8
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscoveryf3c9ae3b-de03-4e35-90ff-f06feb1a0df8

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
MicroCAD_2021_2_Bulakh_Doslidzhennia_fizioloho-biokhimichnykh.pdf
Розмір:
160.42 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.28 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: