Публікація:
Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі

dc.contributor.authorКропива, Валерія Олегівна
dc.contributor.authorКоптєва, Ганна Миколаївна
dc.date.accessioned2024-02-19T11:55:53Z
dc.date.available2024-02-19T11:55:53Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationКропива В. О. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі [Електронний ресурс] / В. О. Кропива, Г. М. Коптєва // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 17-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 28-30 листопада 2023 р. / гол. Є. І. Сокол ; оргком.: Р. П. Мигущенко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 390-391.
dc.identifier.urihttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/74284
dc.language.isouk
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
dc.subjectкондитерська промисловість України
dc.subjectобсяг експорту солодощів
dc.subjectборошняні вироби
dc.subjectшоколадні вироби
dc.subjectцукрові солодощі
dc.titleСучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication31475b3a-2b49-4acc-9d02-6ae53918cb34
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery31475b3a-2b49-4acc-9d02-6ae53918cb34

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз
Назва:
Kropyva_Suchasnyi_stan_2023.pdf
Розмір:
168.81 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Ескіз недоступний
Назва:
license.txt
Розмір:
11.18 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: