Оцінювання ризиків на кондитерському підприємстві

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто ризики кондитерського ринку України, основні проблеми кондитерського ринку та ризики на кондитерських підприємствах, загальний обсяг виробництва, споживання експорту та імпорту кондитерської галузі. Пропонується методологічний підхід і методика проведення оцінювання ризиків підприємств кондитерської галузі, певний механізм та класифікація оцінювання ризиків на підприємствах кондитерської галузі, а також методика проведення розрахунків втрат підприємств для мінімізації ризиків на підприємствах кондитерської галузі.
There have been considered risks confectionery market of Ukraine, the main problem of the confectionery market and risks for confectionery enterprises, total production, consumption, exports and imports confectionery industry. There have been proposed methodological approach and methodology for risk assessment of confectionery industry, a mechanism and classification of risk assessment for the confectionery industry enterprises and method of calculation of losses for enterprises to minimize the risks of confectionery industry.

Опис

Ключові слова

кондитерська галузь України, втрати, фінансова діяльність, непостійність ризику, confectionery industry Ukraine, loss

Бібліографічний опис

Полховський Д. Ю. Оцінювання ризиків на кондитерському підприємстві / Д. Ю. Полховський // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 66 (1108). – С. 150-158.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в