Формування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Досліджено вплив модифікувальних додатків, внесених у процесі виготовлення деревопохідних матеріалів на їх споживні властивості. Показано, що формування композицій із використанням комплексу модифікувальних додатків дозволяє покращити їх технологічні та екологічні властивості.

Опис

Ключові слова

деревообробна промисловість, сировинна база, виробничі потужності, фізико-механічні властивості, деревопохідні матеріали, міцність

Бібліографічний опис

Рик Л. В. Формування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалів / Л. В. Рик, Н. І. Доманцевич, Я. П. Скоробогатий // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 154-157.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в