Використання пастоподібної овочевої сировини для виготовлення плавлених сирів
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Наведено результати досліджень по розробці та оцінці якості нових видів молочних продуктів, виготовлених на основі плавлених сирів з додаванням пастоподібної овочевої добавки з морквяного пюре. Визначено, що розроблені продукти мають більш високу харчову та біологічну цінність ніж їх аналоги, та містять біологічно активні речовини які сприяють мобілізації захисних сил організму.
The results of researches are resulted on development and estimation of qualities of new types of the milk products made on the basis of melted cheeses with addition of vegetable paste from a carrot puree. It is certain that the developed products have a higher food and biological value than their analogues, and contain biologically the active matters which are instrumental in mobilization of protective forces of organism.
The results of researches are resulted on development and estimation of qualities of new types of the milk products made on the basis of melted cheeses with addition of vegetable paste from a carrot puree. It is certain that the developed products have a higher food and biological value than their analogues, and contain biologically the active matters which are instrumental in mobilization of protective forces of organism.
Опис
Ключові слова
молочні продукти, молочна промисловість, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, збагачувальні добавки
Бібліографічний опис
Сорокіна С. В. Використання пастоподібної овочевої сировини для виготовлення плавлених сирів / С. В. Сорокіна, Р. Я. Томашевська, Ю. В. Величко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2006. – № 44. – С. 25-29.