Моделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культур
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові продукти, продукти для веганів, сировинні інгредієнти, насіння
Бібліографічний опис
Моделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культур [Електронний ресурс] / І. П. Петік, В. В. Лазоренко, К. С. Гербич, А. В. Манжелій // Автоматизація, електроніка, інформаційно-вимірювальні технології: освіта, наука, практика : матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 01-02 грудня 2022 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-163. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60787.