Моделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культур

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, продукти для веганів, сировинні інгредієнти, насіння

Бібліографічний опис

Моделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культур [Електронний ресурс] / І. П. Петік, В. В. Лазоренко, К. С. Гербич, А. В. Манжелій // Автоматизація, електроніка, інформаційно-вимірювальні технології: освіта, наука, практика : матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 01-02 грудня 2022 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-163. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60787.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в