Удосконалення методів параметричного контролю якості процесу помелу зерна кави

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

кава, зерна кави, помел зерна кави, методи аналізу, статистичні методи, моделі факторного впливу, якість помелу, контроль якості, параметричний контроль, удосконалення методів контролю, інформаційно-вимірювальні системи, факторний вплив, вимірювальний контроль

Бібліографічний опис

Григоренко І. В. Удосконалення методів параметричного контролю якості процесу помелу зерна кави / І. В. Григоренко, С. І. Кондрашов, О. С. Опришкін // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 472.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в