Публікація: Сучасні формати закладів харчування: фудкорти, стрітфуд, гастропаби
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
громадське харчування, особливості розвитку, потреби людей, швидкість обслуговування, фудкорти, стрітфуд, гастропаби, сучасні ритми життя, ресторанне господарство
Бібліографічний опис
Деньга П. С. Сучасні формати закладів харчування: фудкорти, стрітфуд, гастропаби [Електронний ресурс] / П. С. Деньга, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 33-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2025, 14-17 травня 2025 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2025. – С. 897.
