Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Проведено огляд та моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки.
The review and modeling of parameters of water and heat treatment on the change in concentration of kneading by fuzzy logic.
The review and modeling of parameters of water and heat treatment on the change in concentration of kneading by fuzzy logic.
Опис
Ключові слова
модель, лінгвістичні змінні, water and thermal processing, batch, fuzzy logic model, concentration of kneading, linguistic variables
Бібліографічний опис
Маркіна Л. М. Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки / Л. М. Маркіна, О. О. Смолянкін // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 100-103.