Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Проведено огляд та моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки.
The review and modeling of parameters of water and heat treatment on the change in concentration of kneading by fuzzy logic.

Опис

Ключові слова

модель, лінгвістичні змінні, water and thermal processing, batch, fuzzy logic model, concentration of kneading, linguistic variables

Бібліографічний опис

Маркіна Л. М. Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки / Л. М. Маркіна, О. О. Смолянкін // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 100-103.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced