root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Вісники НТУ "ХПІ"
2008
Вісник № 03
Переглянути за ключовими словами
Вісник № 03
Постійне посилання колекції
https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32401
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Дослідження аналітичних моделей властивостей кінцевого продукту при розробці нових рецептур соусів з борошном злакових
(
НТУ "ХПІ"
,
2008
)
Чоні, І. В.
Показати більше
В даній статті проведене дослідження кінцевих властивостей емульсій на основі перлового та вівсяного борошна й обґрунтуванні вихідні значення основних інгредієнтів для розробленої технології.
Показати більше