Вісник № 43
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33254
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Современные проблемы питания и роль белков в создании биологически ценных продуктов функционального назначения(НТУ "ХПИ", 2008) Лабейко, М. А.; Горшкова, Л. М.; Федякина, Зоя Павловна; Радченко, Л. П.У даній статті торкнулися проблеми харчування як в усьому світі, так і в Україні зокрема. Описано унікальну роль білка в життєдіяльності людини, його функціональні властивості, перспективні види сировини для виробництва білка та харчових емульсій, а також шляхи регулювання функціональних властивостей білків. Наведено дані експериментальних досліджень по вивченню можливостей регулювання функціональних властивостей білка в процесі його отримання.