Вісник № 43

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33254

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Современный подход к органолептической оценке твердых жиров и маргариновой продукции
    (НТУ "ХПИ", 2008) Кушнаренко, О. К.; Федякина, Зоя Павловна; Рубіна, Л. В.; Филенко, Людмила Михайловна
    Чинна робота спрямована на теоретичне обґрунтування необхідності розробки, освоєння та впровадження на підприємства олійно-жирової промисловості сенсорного аналізу твердих жирів та маргаринової продукції. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкту дослідження – розробка основ науково-технічної термінології, яка включає загальні поняття, якісні та кількісні органолептичні характеристики та сенсорні методи оцінок жировмісних харчових продуктів.