Вісник № 11
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4491
Переглянути
Документ Купажування олій з оптимізованим жирнокислотним складом(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013) Федякіна, Зоя Павлівна; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Шаповалова, І. Є.; Петік, Ігор ПавловичШляхом купажування олій можна одержати продукти зі збалансованим жирнокислотним складом поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) ω-6 та ω-3. Здійснено літературний пошук, щодо створення купажів олій з підвищеною біологічною цінністю. Обрано та розглянуто органолептичні, фізико-хімічні показники і жирнокислотний склад олій на основі яких в подальшому буде створено купажі олій функціонального призначення