Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості. 2022
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59040
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ The study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Posokhov, Ye. O.; Onishchenko, A.; Chumachenko, T.; Makieieva, N.; Kalashnyk-Vakulenko, Y.; Polikarpova, H.; Novikova, V.; Prokopyuk, V.; Nakonechna, O.; Chumachenko, D.; Tkachenko, V.; Meniailov, I.; Tkachenko, M.; Tkachenko, A. S.Документ Food additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Posokhov, Ye. O.; Onishchenko, A.; Chumachenko, T.; Makieieva, N.; Kalashnyk-Vakulenko, Y.; Polikarpova, H.; Novikova, V.; Prokopyuk, V.; Nakonechna, O.; Chumachenko, D.; Tkachenko, V.; Meniailov, I.; Tkachenko, M.; Tkachenko, A. S.